Извор:Фото: Профимедиа

АСТРОЛОЗИ ТВРДЕ Ово су 2 најинтелигентнија хороскопска знака

Извор: Нпортал

19.05.2022.

13:36

БИЛО да сте ауторитативни Ован или брижни Рак, сваки хороскопски знак има своје најатрактивније особине. Ова астролошка мерења могу да предвиде све, од ваше романтичне компатибилности до здравља, тврде астролози.

Према писању "Reader's Digest"-a, Водолија и Шкорпија најпаметнији су хороскопски знакови, кажу астролози, али из два врло различита разлога. 

Особе рођене под знаком Водолије имају највиши ниво аналитичке интелигенције која се мери когнитивним способностима и коефицијентом интелигенције. Шкорпије, са друге стране, имају проницљивију памет; они су најбољи у реалној процени и разумевању света у целини.

BloombergAdria.com

То не значи да други знакови нису интелигентни на свој начин. Заправо, Близанци и Ваге такође имају доста когнитивних способности, док су Ракови и Рибе емоционално најинтелигентнији; другим речима, изврсни су у препознавању и расуђивању властитих и туђих осећања.

С друге стране, земљани знакови, Бик, Девица и Јарац, показују практичну интелигенцију, а ватрени знакови, Ован, Лав и Стрелац, обично су најинтуитивнији, што их чини склонијима томе да преузму ризик.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".