Извор:Фото: Профимедиа

ВЕЧИТА ЗАГОНЕТКА: Четири најмистериознија знака Зодијака

Извор: Нпортал

21.05.2022.

21:27

АСТРОЛОЗИ истичу да је ове знакове тешко "прочитати".

Рак

Овај водени знак може бити мистериозан онолико колико не можете ни да замислите. Они имају тенденцију да своје карте држе близу срца и ретко деле своја права осећања са онима око себе. Пошто воле људе, не желе да увреде своје пријатеље и ћуте чак и ако су њихова осећања повређена.

BloombergAdria.com

 

Ован

Иако могу изгледати отворено и импулсивно, Ован око себе има одређену мистерију. Њихова енергија и "кратки живци" су заразни и тиме су увек у центру пажње. Ово је такође један од оних знакова који имају тајне послове и воле да чувају тајне. Међутим, због своје тајновите природе често пате од анксиозности.

BloombergAdria.com

 

Јарац

Јарчеви су недокучиви колико год они то желе. Делују изузетно љубазно и друштвено. Међутим, своје животне циљеве деле само са својим вољенима. Склони су анксиозности јер ретко деле своје мисли са пријатељима, па стога имају тенденцију да "стопирају" своје емоције и стрес.

BloombergAdria.com

 

Шкорпија

Кажу да срце Шкорпије постаје мистерија чак и за њихове сродне душе. Овај знак је енигма у правом смислу јер Шкорпије никада не дозвољавају другима да се мешају у њихове послове и осећања. Тешко их је читати и могу бити прорачунати и оштроумни, али никада не дозволите онима који су им блиски да покваре њихов прави план.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".