Извор:Фото: Архив Новости

ШОТРА НАДИГРАО ЋЕТКОВИЋА: Анегдота са снимања Зоне Замфирове

Извор: Нпортал

22.05.2022.

17:10

КУЛТНИ филм "Зона Замфирова" једно је од најгледајнијих домаћих остварења. Глумац Војин Ћетковић који је тумачио улогу кујунџије Манета открио је у једној емисији појединости са снимања филма који су до сада били непознати јавности.

Глумац је признао да је морао озбиљно да се помучи како би што верније дочарао главну мушку улогу.

– Шотра је у сценарију написао за Манета: “Види овог, овај је прави мајстор како игра”. Ја му кажем: “Добро, Шотра, како ћу ја ово да одглумим?”, а он ми одговара: “Иди на фолклор”. И тако сам сваке вечери ишао на часове и то код неког баџе који ми је доделио да вежбам компликовано, старинско коло.

BloombergAdria.com

 

- Онда дођем после 10 дана на снимање и Шотра ме пита: “Јеси ли увежбао коло?”, а ја кажем: “Јесам”. Затим Николи Ђуричку и осталима објасни шта треба да раде, и они за 15 секунди одиграју оно што сам ја 10 дана вежбао. Кажем себи: “Нема везе, сада ћу да покидам”. И крене снимање, и ја одиграм – испричао је Војин у једној емисији, па додао да је онда уследио шок:

BloombergAdria.com

- Одем до Шотре и кажем му: “Дај ми да видим како сам одрадио сцену”. Он премота снимак и ја схватим да је ме је снимао до груди. Кажем му: “Јеси ли луд? Сваког дана снимам 12 сати, некада и више, а после тога идем на фолклор. Не знам где сам, будим се у пет ујутру, а ти ми не снимиш ноге”. На то ће он: “Ајде, богати, видело би се да не знаш, овако се види да знаш.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".