Извор:Фото: Милена Анђела

РАСКОШНО: Драгана ужива у дворцу који има чак 235 прозора

Извор: Нпортал

24.05.2022.

19:40

ПЕВАЧИЦА Драгана Мирковић са мужем Тонијем и децом, Мануелом и Марком, живи у Бечу, у велелепном дворцу од 50.000.000 евра.

Једна од најзанимљивијих чињеница заправо и јесте да је у замку живела Марија Тереза, која је крајем 17. века често боравила у њему.

Ебенфурт је замак надоак Беча у коме је певачица Драгана Мирковић нашла оазу мира. Дворац у потпуности није реновиран баш из разлога што је певачица желела да све буде аутентично, и да остави најлепше чари свега тога. Драгана свој приватни живот не ескпонира јавно, али није одолела да покаже историјско здање, на које је веома поносна.

BloombergAdria.com

 

Ентеријер дворца су она и њен супруг Тони заједно сређивали, а одабиром намештаја се, углавном, он бавио. Уникатне предмете су углавном куповали у Италији, али нису бирали одређени мотив или тему, већ оно што им се допадало у одређеном тренутку.

BloombergAdria.com

 

Певачица је посебно је поносна на купатило које је комплетно украшено Сваровски кристалима, са античким мотивима, Версаче комода даје посебну ноту свему томе.

BloombergAdria.com

 

Дворац поседује балску дворану, где певачица и њена породица организују породичне прославе, а ради се и на музеју, у склопу имања, који ће погодите шта, ускоро бити отворен за посетиоце.

Говорећи о својој луксузној некретнини, Драгана је једном приликом истакла да не зна коклико је соба у њеном дому, али је познато да дворац има чак 235 прозора.

BloombergAdria.com

 

- Не знам тачно, али има их много. Ту су и огромне сале које заузимају читаво крило, а неке чак и два. На другом спрату, у делу замка у којем планирамо да живимо, налази се велика балска дворана. Део првог спрата желимо да претворимо у музеј и отворимо за посетиоце и школске екскурзије, али не намеравамо да наплаћујемо улаз. Неопходна је и рестаурација слике на плафону, што захтева време, за шта ће бити задужени прави уметници - рекла је Драгана једном приликом.

BloombergAdria.com

 

Посебан Драганин кутак јесте галерија у којој се налазе све успомене које је стекла током каријере, од награда до поклона фанова, што за њу има посебну сентименталну вредност.

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".