Извор:Фото: Н. Скендерија, А. Станковић, М. Лабудовић

ШТА СЕ ДЕСИЛО: Таса срела полусестру, ћерку Аркана и глумице

Извор: Nportal

26.05.2022.

14:07

ПЕВАЧИЦА Анастасија Ражнатовић уприличила је гала прославу 24. рођендана у једном престоничком ресторану, а на списку званица нашла се породица, дечко Немања Гудељ и његови најмилији, бројни пријатељи и колеге са естраде, а велику пажњу привукао је долазак Анђеле Ражнатовић, Анастасијине полусестре по покојном оцу Жељку Ражнатовићу Аркану.

Очекивано, Анђела није желела да даје изјаве, већ је протрчала поред новинских екипа како би дошла до слављенице и честитала јој рођендан, а њихов срдачни загрљај забележила је камера емисије "Премијера".

- Где си, сестрице - обрадовала се Анастасија чим ју је видела, а Анђела јој се бацила у загрљај и упутила честитке.

- Срећан ти рођендан, желим ти све најбоље! Да си жива, здрава - рекла јој је она.

BloombergAdria.com

Анђела је, иначе, рођена 1980. године у вези Жељка Ражнатовића и глумице Љиљане Мијатовић.

Завршила је Богословски факултет, а објавила је и збирку песама. Својевремено се, пре скоро две деценије, нашла у центру медијске пажње, када је започела романсу са Кристијаном Голубовићем, кога је упознала док је служио затворску казну у Грчкој.

BloombergAdria.com

Тада се шушкало и да ће се венчати, међутим до свадбе није дошло - после тога, Анђела се убрзо повукла, добила ћерку, и осим у ретким приликама, када дође на славља код Вељка и Анастасије, практично се не појављује у јавности.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".