Извор:Фото: Арена скриншот, М. Вукадиновић

КАТАИ МАГИКО: Двапут "развалио" мрежу Партизана (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

26.05.2022.

18:35

ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде и Партизана састали су се у финалу Купа Србије на "Маракани". Домаћи састав славио је са 2:1 (1:0). Једини гол за Партизан постигао је Слободан Урошевић, док су голови домаћина продукт маестралног Александра Катаија.

Александар Катаи у 26. минуту постиже први гол на стадиону Рајко Митић који доводи фудбалере Црвене Звезде у предност. 

Доста опрезно играли су и Звезда и Партизан у уводу меча.  Први је припретио Охи у 11. минуту, будан је био Стевановић, а потом четири минута касније на другој страни претио је Рикардо Гомеш. Превише дуго је чекао, одузета му је лопта.

BloombergAdria.com

 

Средином другог полувремена повредио се Марко Јевтовић, место на терену уступио је Филипу Холендеру. У 26. минуту шокирали су домаћи играћи ривала.

Гајић је проиграо Срнића испред шеснаестерца, а он је спутио лопту неколико метара даље за Александра Катаија, а момак из Србобрана тукао је по њој толико јако да вечерас сјајни Немања Стевановић упркос свим напорима није могао да је спречи да оде у мрежу.

BloombergAdria.com

 

Знатно опаснији у наставку био је Партизан. Мениг је у 36. минуту одлично повукао по левој страни. Тражио је Рикарда Гомеша, каснио је нападач црно-белих, опробао је ударац Миљковић, није било проблема за Борјана.

Потом је виђена још једна велика прилика  за Катаија, бољи је био у скоку од Вујачића и Милетића, распалио је по лопти главом, а сјајни Стевановић хвата "живу" лопту.

BloombergAdria.com

 

Увео је Александар Станојевић Бибраса Натха који је неколико минута након што је ушао у игру асистирао Слободану Урошевићу код гола за 1:1. Каснио је Гајић, а Израелац  је послао феноменалну лопту до Урошевића на другој страни шеснаестерца, а бивши фудбалер Напретка поравнао је резултат

Није дуго трајала нада Партизана, већ у 72. минуту уследила је нова мајсторија Александра Катаија. Испао је Милетић, Звездин везиста  је већ на својој половини добио фантастичну лопту од Иванића у празан простор, није успео пред голом Стевановића да га стигне Лутовац, а ни Вујачић да је спречи да заврши у мрежи, 2:1.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".