Извор:Фото: АТА имагес/Н. Параушић

ГУДЕЉ У ЛУКСУЗНОМ СТАНУ: Овако проводи дане са Анастасијом

Извор: Нпортал

27.05.2022.

22:00

МЛАДИ пар Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ не престају да привлаче јавност иако су тек два месеца у вези. Судећи према Немањиним поступцима и Анастасијиним одласцима у Шпанију, веза је озбиљна и сви очекују просидбу.

Немања је упознао Цецу и дошао са породицом у Београд. Цеци се допао зет, али није још за то да се ћерка удаје. Немањин брат Драги Гудељ, често прави друштво Анастасији и Немањи у шопингу и у ресторанима. Пролазници су често виђали Анастасију и Немању како се држе за руке, она га повремено пољуби. Млади пар нимало не крије своју љубав. 

Немања је одлучио да, уместо у хотелу, за време свог боравка у Београду бораве у луксузном стану у насељу Београд на води, који је изнајмио по принципу стан на дан. Оно што је посебно занимљиво јесте да се зграда у којој тренутно бораве налази тачно прекопута зграде у којој свој стан има Цецина кума Виолета Вики Миљковић, пише "Курир".

BloombergAdria.com

 

За изнајмљивање оваквог стана, према информацијама са сајтова агенција за некретнине, потребно је дневно издвојити између 70 и 170 евра.

BloombergAdria.com

 

- Не одваја се од Анастасије. Изгледају баш заљубљено. Виђао сам их како шетају загрљени ту по крају, држе се и за руке. Они се и не крију, иако овуда пролази пуно људи. Редовно иду и по ресторанима и до оближњег шопинг-мола. Оно што је мени привукло пажњу је да њих двоје никада нису сами, већ је с њима увек у друштву и Немањин брат. То ми је баш интересантно. Она је стално између њих, али само се с једним држи за руке и повремено га пољуби - завршава запослени.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".