Извор:Фото: Профимедиа

МЛАД МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА: Највеће промене очекују ове знаке

Извор: Нпортал

30.05.2022.

12:55

МЛАД Месец 30. маја 2022. доноси нове перспективе и прилику да остварите своје циљеве. Месец ће ући у Близанце, подстичући нас да изразимо своје потребе и преиспитамо их.

Време да започнемо неке нове ствари. Млад Месец у астрологији указује на време када можемо се ослонити на своју вољу и јако је важна мотивација коју имамо тих дана. 

30. маја Млад Месец у знаку Близанаца доноси потпуно нову енергију, посебно за оне особе које су склоне да превише емотивно реагују. 

BloombergAdria.com

 

Меркур који је влада овим Месецом још увек је ретроградан, то је веома отежавајућа околност посебно за све Близанце и Стрелчеве. За њих је ово веома изазован период нарочито када су у питању партнерски и пословни односи. Важно је научити се стрпљењу и сачекати својих пет минута. 

Коњукција Марса и Јупитера у знаку Овна појачава енергију у овом младом Месецу. Марс у Овну доноси јако велику одлучност посебно за све Овнове и Лавове. Они ће моћи да се докаже на пословном и друштвеном плану. 

BloombergAdria.com

 

Јупитер у Овну и даље даје подршку свима онима који желе да спроведу велике и крупне пословне и финансијске промене. Млад Месец у Близанцима у том случају тражи од нас да будемо ментално јаки и да умемо да комуницирамо јасно и недвосмислено. 

Близанци су знак који је задужен за комуникацију и за све оно што има везе са идејама, спознајама, креирањем блиске будућности. У овом периоду долази до изражаја све оно што смо од раније планирали и маштали. Меркур у ретроградном ходу тражи од нас опрез и добро процењивање корака. Ништа не може преко ноћи. За све постоји одређено време. 

BloombergAdria.com

 

За Рибе и Девице овај утицај Младог Месеца је неповољан јер им уноси превише немира и нестабилности. Девицама је важно да буду емотивно стабилнији него иначе, а Рибе ће осетити велико оптерећење због пословних обавеза. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".