Извор:Фото: Профимедиа, АТА имагес

НАДМАШИЛА И МАРИЈУ Успех Констракте се бележи по целом свету

Извор: Нпортал

31.05.2022.

08:47

И пре виског пласмана на Евровизији, Ана Ђурић Констракта својом песмом "In corpore sano" освојила је многе државе, како у региону, тако и у Европи. Њена песма се месецима пева и слуша, а сад је то, по свему судећи, случај и са многим земљама које су далеко од Балкана.

Након што је у суседној Хрватској дошла на 1. место на званичној листи слушаности песама, успела је да уђе и на музичке листе многих других земаља. Тако њену нумеру "In Corpore Sano", на пример, можемо видети на званичним музичким листама Холандије (19. место), Исланда (15. позиција), Литваније (11. место) итд, док је на "Вирал 50" листи највећег планетарног стриминг сервиса Spotify доспела до 7. места, што је досад незапамћен ретултат за извођача из Србије.

BloombergAdria.com

 

Чак ни песма Молитва, једине српске победнице на Евровизији, Марије Шерифовић, није успела да се нађе ни на једној од горепоменутих музичких листа, иако је тријумфовала на такмичењу, а Констракта била пета.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Ана Ђурић Констракта, овог месеца је учествовала на 66. "Евровизији", на којој је Србији, после десет година, донела пласман у првих пет у финалној вечери.

БОНУС ВИДЕО:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1018398","autoplay":0,"shared":true});

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".