Извор:Фото: B. Данилов

МИКИЈЕВА ВАНБРАЧНА ЋЕРКА: Причало се да нису у добром односу

Извор: Нпортал

31.05.2022.

13:37

ЗБОГ лепоте његовог сина падају вилице, а о његовој ћерки ће се тек причати

Певач Мики Мећава својевремено је био један од најпопуларнијих народних певача. За време свог активног бављења музиком снимио је многе хитове, а касније је био учесник неких ријалити формата када је јавност додатно почела да се интересује за његов приватни живот.

BloombergAdria.com

Давно су сви упознали његовог сина Огњена Обрадовића који се појављивао на екранима када је подржавао учешће свог оца у ријалити програмима. Тада су сви приметили његов изглед и сви су причали о његовој лепоти. Он је у међувремену био и ди-џеј, а учествовао је и у неким спотовима.

BloombergAdria.com

Он има и ванбрачну ћерку Марију коју је бодио са колегиницом Радмилом Ђорђевић. Он је о њој причао у једном ријалитију, када се њена мајка наводно љутила због тога на њега. 

Медији су писали и да је Микијев син није знао за полусестру, која данас живи у Италији. 

BloombergAdria.com

- Мики је фантастичан човек, имала сам времена да га боље упознам и знам о чему говорим. Оно што се издешавало у прошлости ме не занима, онај који није грешник, нека упрти прстом на нас грешнике!!! Молим лепо... Имала сам прелепо детињство и нисам маштала ни о чему, јер сам имала све оно што је било потребно, захваљујући мојој мајци које је била и још увек је ту за мене! Мики је ушао у мој живот оног момента када сам и сама постала родитељ и схватила суштину - написала је Марија једном прилком на поменутој друштвеној мрежи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".