Извор:Фото: Инстаграм/принтскрин/avucic

ВУЧИЋ ЈАСАН: Није срамота добити батине

Извор: Танјуг

02.06.2022.

16:25

НИЈЕ срамота добијати батине и шамаре од великих и јаких, срамота је служити ономе коме не треба, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић.

Он је тако за ТВ Пинк из Братиславе прокоментарисао речи Слободана Ступара, који је навео да ће он (Вучић) по разним амбасадама "добијати батине и шамаре", и да ће се због америчког амбасадора "понашати као мала маца", и питање да ли га плаше такве најаве.

- Што се тиче батина, прво, мало је неумесно да се тако изражавају људи који имају високо мишљење о себи. И, није срамота добијати батине од великих и јаких, срамота је служити коме не треба да служите, а да вас нису ни попреко погледали, јер волите да будете слуга - рекао је Вучић.

BloombergAdria.com

 

Додао је да он лично, као ни наш народ, не воли да служи никоме осим својој земљи и интересима Србије.

Истакао је да је важно да је у Братислави имао важне састанке по питању енергетске, европске будућности и "не лаке панеле".

- Али, мислим да смо се бар борили, и свакако били делегација која се једина разликовала од других. Било је много људи из света, ако ништа друго, бар смо рекли шта мислимо - рекао је Вучић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".