Извор:Фото: АТА имагес

ОБОЖАВАЈУ БРЕНДОВЕ: Цеца и Таса купиле ташне од 700 евра

Извор: Нпортал

02.06.2022.

22:22

СВЕТЛАНА Цеца Ражнатовић и њена ћерка Анастасија често купе један исти пренд по виској цени. Овај пут је то била торба чија вредност достже 700 евра.

Прошли пут је то био случај са чизмицама модне куће "Миглер и Џими Чу" од 1.500 евра, а сада су мајка и ћерка носиле и малу црну ташницу француског бренда "Жакмус", чија је цена око 700 евра.

Светлана Ражнатовић је торбицу која је постала  хит у модном свету већ неколико сезона, носила на једном догађају који је Сања Кужет организовала у српској престоници, док је Анастасија Ражнатвић исту ташну носила на прослави  једног медија, и то два дана пре ње.

BloombergAdria.com

 

Анастасија је за поменуту прославу обукла одело цветног дезена  домаћег креатора, док је њена мајка за рано поподне и окупљање које је организовала водитељка такмичења "Звезде Гранда" одлучила за потпуно кежуал издање без шминке, али са одећом реномираних светских брендова.

Певачица је носила  свилену кошуљу у вредности од 340 евра и широке панталоне од 370 евра бренда "Александер Венг", у неон зеленој боји, која је летњи хит. Поред поменуте "жакмус" ташнице, оно што је највише одушевило модне сладокусце су "шанел" папуче, које коштају тричавих 1.300 долара и скоро свуда су већ распродате.

(Курир.рс) 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".