Извор:Фото: АТА имагес/Милена Анђела

КИЈА О ЛУКАСОВОМ ФИЛМУ:'' Мислим да бих то добро одиграла''

Извор: Нпортал

03.06.2022.

15:16

ПЕВАЧ Аца Лукас је организовао конференцију за новинаре поводом филма о његовом животу који ће бити снимљен у Хајп продукцији.

Лукас је изјавио да не снима фил ради њега, да би он остао запамћен већ да би се присетио тог времена '90 их које би волео да се прикажу.  

- Серија и филм се не раде због тога да би се Аца Лукас зацртао негде... Поента приче је да ово није серија о мени, већ о једном времну 90-их и почетак 2000-их година и нечему што бих ја приватно волео да се покаже на прави начин. Био сам искрен и у књизи, тако ћу бити и у серији. Имам неку жељу да то покажем и можда ме хвата носталгија за тим неким 90-им годинама које су у неким причама све ово време проказане које су биле овакве или онакве и волео бих да се покаже почетак 2000-их година које су биле много горе - рекао је Аца Лукас.

Ацу Лукаса је подржала и Кија Коцкар. Она се  није пријавила за улогу у филму. 

- Нисам се ни пријавила. Мислим да су они већ одрадили кастинг, нисам сигурна - рекла је Кија, а на питање коју би улогу волела да добије уколико би добила прилику, рекла је:

- Не знам шта је све понуђено. Сашу Мирковића (смех). Било би супер да се направи у женској верзији, да његова личност буде кроз мене. Мислим да бих то добро одиграла - признала је певачица.

(Информер) 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".