Извор:Фото: Твитер принтскрин/FikoR87

УЧЕНИЦИ У ЧУДУ: Шта је наставница обукла - фотке обишле свет

Извор: Нпортал

04.06.2022.

11:22

НАСТАВНИЦА Вероника Дукју потрудила се да визуелизује своју лекцију из анатомије. Њен потез одушевио је хиљаде корисника друштвених мрежа, на којима су се прошириле фотографије са њеног часа.

Вероника, која ради као наставница петнаестак година, обукла је костим који показује распоред органа и мишића у телу човека, схвативши да њени млади ученици имају потешкоћа у схватању градива.

Њен супруг поносно је објавио фотографије своје жене на Твитеру, са следећим сатусом:

- Веома сам поносан на овај вулкан идеја, којег, на моју срећу, имам за супругу. Данас је објаснила људску анатомију ученицима на веома оригиналан начин. И клинци су тотално полудели. Сјајна Вероника!

Његов пост привукао је више од 65.000 лајкова, а слика је наставила да се шири мрежом и привлачи велики број позитивних коментара. Одлично, спектакуларно, интелигентно, били су неки од епитета којима су корисници описивали Вероникин потез.

- Треба нам више наставника са оваквом страшћу - гласио је један од коментара.

Вероника предаје науку, уметност, енглески и шпански, а за портал Bored Panda у време објављивања фотографија са часа открила је да је костим за час анатомије пронашла у онлајн продавници, и да јој је одмах пало на памет да проба да га употреби у настави.

БОНУС ВИДЕО:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1025131","autoplay":0,"shared":true});

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".