Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zdravko Colic

ТАЈНА ЧУВАНА 38 ГОДИНА: Истина о односу Чоле и Дорис

Извор: Нпортал

05.06.2022.

08:00

НАГАЂАЛО се да је она била велика љубав Здравка Чолића

Почетком осамдесетих једна ватрена црнка запалила је овдашњу музичку сцену.

Дорис Драговић, тада чланица групе “Море”, никог није остављала равнодушним, посебно после 1986, када је упловила у соло воде. О њеном животу, нарочито емотивном, плеле су се различите приче које никад није демантовала. Штавише, чинило се и да су је забављале. Прашина се стишала када се 1990. године удала за ватепролисту Марија Будимира, с којим је и данас у срећном браку.

Шушкало се средином осме деценије прошлог века да је “имала нешто” са још једном великом звездом ових простора, Здравком Чолићем.

BloombergAdria.com

Он је важио за неуморног заводника, везивали су га за сваку жену која би прошла поред њега. А када се темпераментна Сплићанка појавила у споту за његову песму “Ти може све, ал' једно не”, неки су ставили прст на чело. Дорис и Здравко чак су и на снимању хита “За милион година” стајали једно поред другог, што је распламсало шушкања.

Много година касније Чола је објаснио о чему се, заправо, радило.

- То је био шоу "Ти си ми у крви", који смо снимали у Делиблатској пешчари и Новом Саду. Недавно смо се срели на загребачкој телевизији, а Дорис ми је у шали рекла: "Ја сам Рушка, сећаш се?" Наиме, била је Рушка у истоименом споту. Тада је певала у сплитској групи "Море". Била је врло згодна, мало смо очијукали, било ми је слатко. Жао ми је што је већина тог материјала изгубљена - рекао је легендарни певач својевремено за “Вечерње новости”.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".