Извор:Фото: В. Данилов

Рада поново у љубави са Миланом - њен отац ОДУШЕВЉЕН?

Извор: Нпортал

06.06.2022.

08:18

ПЕВАЧИЦА Рада Манојловић и њен колега Милан Станковић наводно су се помирили иако је то до скоро мало ко очекивао.

Према писању медија, отац Радмиле Манојловић посебно је добро дочекао вест да се Рада вратила познатом колеги и када се она недавно појавила у родном селу Четереже искористио је наводно прилику да седне са ћерком и обави озбиљан разговор у којем је наводно упозорио да не направи исту грешку поново.

- Рада је много обрадовала свог оца када му је саопштила да се помирила са Миланом који је сада потпуно другачији човек, окренут вери и Богу и врло често обилази манастире где остаје по неколико дана. Ради то чак и не смета, већ га и подржава у свему томе јер примећује колико му прија. Рада је недавно посетила Четереже, али без Милана јер је он тада проводио пет дана у једном манастиру. Отац Радмиле Манојловић Раде то је искористио за разговор са ћерком - навео је близак извор певачице, преноси "Стори", и додао да је он веома уплашен да му ћерка не остане сама па је притиска да се што пре уда за Милана.

BloombergAdria.com

- Отац Радмиле Манојловић рекао јој је да нема потребе да одуговлачи са везом. Нагласио је да би могла да остане потпуно сама и неудата ако остане без Милана, осећа као да је на његову ћерку бачено проклетство јер никако да јој се догоди удаја. Он не може да се помири с тим да су све Радине досадашње везе биле дуге али да би пуцале таман када би дошло до питања брака - такође је рекао извор и навео да је отац Радмиле Манојловић нестрпљив да прича и са Миланом.

- Раде ће причати и са Миланом првом приликом када га буде посетио и верујем да ће и њему рећи да не чека предуго на Радине одлуке већ да почне да планира свадбу - завршио је извор близак певачици.

(Сторy)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".