Извор:Фото: Фејсбук принтскрин/Прометне згоде и незгоде

ХИТ СА ПАРКИНГА: Непрописно се паркирао - како су га казнили

Извор: Нпортал

06.06.2022.

09:37

КАО и у српској престоници, паркирање је захтеван подухвати и у Загребу. Често се може чути о свађама на паркинзима због непрописног паркирања, пише Вечерњи.хр. Иако је чињеница да паркинг места недостаје, неки возачи се паркирају где год стигну, док други морају да праве "акробације" по паркинзима.

На Фејсбук страници "Прометне згоде и незгоде" објављена је фотографија аутомобила у Загребу, који је наводно блокирао прилаз кантама за смеће, према речима пратилаца. На аутомобил су обешене кесе са смећем и подигнут је брисач. Фотографија је изазвала жестоку расправу међу пратиоцима о томе где су канте за смеће и коме смета аутомобил.

- По слици се не може закључити коме је он сметао. Можда чистоћи која не долази тај дан - један је од коментара.

- Не дај Боже да неко мора чак 5 корака више направити па обише ауто. Такве ствари углавном раде они које друге називају идиотима - написао је други.

- Нису ту канте него контејнери који су тешки и преко 300 кг па га ти вуци преко ивичњака. Није безвезе спуст направљен. А што се тиче града и аутомобила, паркирају се свуда јер паркинга нема, а сваки стан има скоро 2 аута минимално - низали су се коментари.

БОНУС ВИДЕО:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1026309","autoplay":0,"shared":true});

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".