Извор:Фото: Профимедиа

ЛЕТО ИМ ДОНОСИ ПРОМЕНЕ Стрес и крах љубави очекују ове знаке

Извор: Нпортал

07.06.2022.

17:26

САЗНАЈТЕ шта су вам звезде припремиле

Лав

Лавови можда отворе своје најважније рањиве тачке, али то ће се десити за врло кратко време на самом почетку лета. Тада ће се ситуација смирити и наступити веома повољно време које ће трајати до самог краја лета. За што брже спровођење планова, астролози саветују Лаву да не заобилази глас интуиције. Шесто чуло ће вам рећи у ком правцу Лавови треба да се крећу да би пронашли срећу и да се опораве од љубавног бродолома. Звезде ће помоћи Лавовима да исправе раније направљене грешке. Могућ је финансијски фијаско и треба добро да припазе пажњу на новац.

BloombergAdria.com

 

Вага

Вагу очекује веома динамичан провод са великим бројем важних догађаја, са живим емоцијама и великим приликама. Можете бацити мамац, испробавши се у неком новом послу, или упознати занимљиве људе да бисте били инспирисани њиховим погледом на свет, расположењем. Ово ће бити важно време за Ваге које су на раскрсници и траже себе на овом свету. 

BloombergAdria.com

 

Јарац

Јарчеви овог лета пре свега треба да се сете важних ствари у животу на којима треба да буду захвални. Ово ће дати енергију Јарчевима и учинити њихов живот смисленијим, пријатнијим. То ће бити почетак победе над рутином и досадом, малодушношћу и емоционалним проблемима. Лето 2022. такође би могло бити савршено време за Јарчеве да побољшају своје здравље. Можете и чак морате да се бавите спортом, више се крећете, вежбате. Живот за њих ће се окренути у новом правцу, и то већ у јуну месецу када настаје тежак период, могуће је раздвајање партнера и прекид односа. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".