Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/белградемусиц, АТА имагес

НЕКАД И САД: Овако су наше певачице изгледале без силикона

Извор: Нпортал

08.06.2022.

13:45

ДАМЕ са јавне сцене изгледале су потпуно другачије на почецима каријера

Како би што боље изгледале многе певачице са естраде уградиле су силиконе у груди.

Од првих појављивања на телевизији и спотовима за песме привукле су пажњу јавности гласом и стасом, а како је њихова каријера ишла узлазном путањом, многе од њих су се мењале.

Музичке звезде Цеца Ражнатовић, Јелена Карлеуша, Дара Бубамара, Александра Пријовић, Наташа Беквалац, Катарина Грујић и Тања Савић сада имају бомбастичнији деколте него на почетку карије.

Неке од њих тврде и да никад нису додавале силиконе у груди.

BloombergAdria.com

 

- Никада се не бих подвргла естетским операцијама, повећању или затезању груди, задњице или било чега другог. Гледам емисију где се приказује како су се жене унаказиле различитим интервенцијама. Шокирана сам на шта личе. То ми је и више него страшно - рекла је Тања пре пет година за медије.

BloombergAdria.com

 

ЈК је 2011. имала тешку операцију груди, која је трајала више од пет сати.

- Имплантати су ми направили велики проблем, па је докторима требало дуго да их изваде. Урађена је реконструкција мишића груди и извађено је много фиброзног ткива. Хорор. На операцију сам се одлучила јер сам приметила да нешто није у реду. Али од рутинске операције коју су хирурзи очекивали дошло је до непријатног изненађења на операционом столу - причала је тад Јелена и додала:

BloombergAdria.com

 

- Захвална сам докторима који су ми буквално спасли живот. Девојкама бих поручила да добро размисле пре него што се одлуче за увећање груди. Да могу да вратим време, никада не бих то учинила.

BloombergAdria.com

 

Када се појавила на сцени 2001. године Наташа Беквалац је већ увећала попрсје.

BloombergAdria.com

 

Наташа је нове груди урадила с мером, у складу с њеном грађом, висином и килажом. Беквалчева се касније, након друге трудноће, одлучила да оде на ремонт како би подигла и затегла груди.

BloombergAdria.com

 

Цеца је након уградње силикона два пута смањивала груди, једном због здравља, а други пут због изгледа.

BloombergAdria.com

 

- Желела сам другачију естетику, промену визуелног идентитета и нешто што је више у складу с трендовима, а искрено говорећи, и са мојим животним добом. Интервенција није компликована, врло брзо сам се опоравила - рекла је Цеца која је 2012. године, након првог ремонта силикона, изјавила:

BloombergAdria.com

 

- Истина је да сам имала операциони захват на грудима. То сам пре свега морала да урадим из здравствених разлога. Операцију сам искористила и да смањим груди, али ми је пре свега било важно да решим здравствени проблем.

Александра Пријовић признала је да је средила попрсје.

BloombergAdria.com

 

- Ја сам променила шта сам хтела. Груди сам променила, више немам жељу. Усне сам минимално одрадила, нисам претерала ни у чему. Имала сам операцију носа прошле године, првенствено због девијације, нисам могла да дишем, а и због посла - открила је Пријовићка у једној емисији.

BloombergAdria.com

 

Дара Бубамара данас важи за једну од певачица са највећим грудима на домаћој естради.

BloombergAdria.com

 

Међутим, није могла одувек да се похвали бујним деколтеом.

BloombergAdria.com

 

Катарина Грујић је још на почетку каријере пре неколико година хируршким путем увећала груди и усне.

BloombergAdria.com

 

- Мислим да за скривањем нема потребе, поносим се свиме што сам урадила на себи и драго ми је да нисам претерала. За сада немам ништа у плану, јер мислим да ми је све савршено, али боже мој када будем старија и пређем 35 година, свашта се може издешавати - изјавила је Каћа једном приликом.

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".