Извор:Фото: Јутјубпринтскрин/Glossy/RTV Mag/Sanja Marinkovic

ЛУНА И МАРКО ПРАВЕ ЕТНО СЕЛО: Платили плац 10.000 евра

Извор: Нпортал

08.06.2022.

20:51

РИЈАЛИТИ пар Луна и Марко Миљковић планирају да на свом новом плацу у Банату, селу Мраморак, направе приватан бизнис. За плац су купцима унапред у готовини дали 10.000 евра.

Замисао је да на плацу буде етно село на коме ће оно моћи одморити душу или чак кућа за изнајмљивање и разне врсте прослава.  

Плац се налази у центру овог места. Прве комшије Луне Ђогани и Марка Миљковића су брачни пар Зора и Божурика Дурда, од којих су они и купили плац.

- Њих двоје су од нас купили плац. Ми смо то почели да градимо пре неколико година, али смо стали. Све је било у овом стању које видите кад су то купили од нас крајем прошле или почетком ове године, слагаћу вас сад. Само су они плоче ударили накнадно, бунар и све остало је већ било одраније. Имање смо им продали за 10.000 евра, све су дали унапред на руке. Плац има 16 ари, кућа око 150 квадрата. Морају они још много тога овде да раде и да уложе најмање још 10.000 евра, ако не и више. Али када заврше, биће им бомбона. Договорили смо се да им зидам и печењару, хоће и базен да направе. Неће ограду да стављају, све ће около да буде дрвеће. Право мало етно-село. Милина - започео је причу домаћин Божурика.

Према речима комшинице Зоре, Марко и Луна су преко пријатеља сазнали за село Мраморак и плац којим су се одушевили. 

- Они имају овде неку пријатељицу. Причали су да желе да купе кућу, она им је нашла плац ту код нас. Она их је довела код нас и одмах су се одушевили. Досад су били овде три-четири пута да виде како иду радови. Седели су баш овде код нас. Супер су они, љубазни су са свима. Сви су се одушевили кад су чули да су дошли у Мраморак. Анабела није била до сада, био је Марков брат и његова покојна мајка, мало пре смрти. Била је баш болесна, видело се да јој није било добро - испричала је комшиница Зора.

БОНУС ВИДЕО: 

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"756344","autoplay":0,"shared":true});

(Ало) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Луна Миљковић #Марко Миљковић #плац #приватан бизнис #етно село