Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

РАНО ИХ ЈЕ НАПУСТИО: Мирка Васиљевић добила име по оцу

Извор: Нпортал

09.06.2022.

18:21

МИРКА Васиљевић је неко ко своју породицу и приватност чува далеко од очију јавности.

Глумица Мирка Васиљевић од малих ногу део је јавне сцене, а свој пут је крчила сама, својим радом и трудом, али и неоспорним талентом.

Велика подршка у свему јој је супруг Вујадин Савић са којим има четворо деце, али поред њега, највећи ослонац јој је мајка Мирјана.

BloombergAdria.com

 

Миркина мајка је директорка Сектора за управљање ваздушним саобраћајем, метеоролошким услугама и услугама ваздухопловног информисања Контроле летења Србије, веома успешна у свом послу, те је ћерки била велики узор.

Са друге стране, о Миркином оцу се не зна ништа, осим да је одрасла без њега, као и да су недостатак надокнађивале деке и тече.

BloombergAdria.com

 

- То су неке теме о којима никада нисам причала у медијима. Увек сам се трудила да моје појављивање буде због посла. Никада нисам делила те породичне ствари. Везана сам за течу, деку, доскоро и деку са татине стране који је преминуо. Доста имамо тих јаких мушких фигура у породици за које сам везана. Такође, учитељ од првог до четвртог разреда много ми је значио тако да нису мањкале те неке мушке фигуре у мом животу - истакла је само једном глумица за медије и рекла да се њен отац звао Мирко, као и да је по њему добила име.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".