Извор:Фото: АТА имагес/ Принтскрин/Инстаграм/senoritamilica

ТУЖБА НА ПОМОЛУ? Ана присвојила песму Милице Павловић

Извор: Нпортал

13.06.2022.

08:27

ЈЕДАН од естрадних скандала догодио се између Ане Николић и Милице Павловић. Песма ''Проверено'' коју је снимила Павловићева требало је да буде Анин хит, али се то није догодило.

Ана Николић је на својим наступима певала демо верзију песме ''Проверено'' коју није снимила, а Милица Павловић ју је објавила на свом последњем албуму ''Посесивна'' по законским правилима.

Извор близак Милици Павловић који је желео да остане анониман открива детаље ове ситуације.

BloombergAdria.com

 

- Милица се ни крива ни дужна нашла у скандалу који се није десио у историји српске естраде - почиње извор, и додаје:

- Сви који се баве музиком почев од аутора па до извођача знају да демо-снимак не значи ништа. Једна песма док тражи свог купца може да има десетине демо-снимака у извођењу било кога. То што Ана има неку своју верзију не значи да је песма њена и да може да је пева као свој хит. Милица има уговор за песму „Проверено“, уредно ју је купила и има извођачка права. Ана није дала капару за песму, о ситуацији се није оглашавала, а ауторима песме Дејану Костићу и Драгану Брајовићу Браји се чак не јавља на телефон. Могуће је да ће против Ане покренути и тужбу. Ово што Николићева ради без блама није лепо, а није ни колегијално. Наравно да Ана на наступу може да пева песму „Проверено“, али искључиво и само у верзији и са текстом који је снимила Милица Павловић јер је то једина песма која постоји. Неко ће морати Ани да објасни да се она кити туђим перјем, озбиљно крши ауторска и извођачка права и поред свега тога практично изводи песму која не постоји, а за коју мисли да је њен ексклузивни хит - завршава извор за Ало!.

BloombergAdria.com

 

Милица се огласила поводом непријатне ситуције, а потом и Драган Брајовић Браја. 

- Немам коментар на ову целу ситуацију - кратко је рекла она.

- Све је већ речено и не бих се уплитао у ту причу. Нека служи на част актерима који то раде са песмом „Проверено“ - био је јасан Драган Брајовић. 

Друштвеним мрежама кружи снимак на коме Ана Николић у видно алкохолисаном стању у једном београдском клубу изводи песму „Проверено“.

Ана је певала песму са текстом који је написан за њу, али пошто та верзија никада није завршена, певачица се мало нашалила, а шала је била духовита само њој.

- Остало је напишем другу строфу - рекла је Николићева док је изводила Миличин хит.

Проверено осма у трендингу

Иако је албум издала 11. априла, Милица Павловић не силази са трендинг листе. И после два месеца њена песма „Проверено“ налази се на осмом месту музичке листе и броји 10 милиона прегледа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".