Извор:Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

ВИКИН БИВШИ МУЖ: Кћи ми је рекла да има двојицу тата

Извор: Нпортал

17.06.2022.

10:43

ПРВИ муж Викторије Вики Митровић Роберт одлучио је да открије наводно многе тајне и детаље из њеног живота.

Он је испричао да су се званично развели када је Вики ушла у ријалити.

- Ми смо се развели пре њеног уласка у ''Задругу'', а растали смо се пре једно четири године. Поприлично је било тешко, с обзиром на то да имамо и дете, преживљавао сам све и свашта с обзиром на то да смо имали дуг брак, пет година није мало. Свашта сам преживљавао и емотивно и психичко, трауме сам имао - почиње он о Вики Митровић и додаје:

- Није ми тешко када је гледам, али ме је срамота. Срамота ме је када гледам шта ради, једна мајка не треба тако да се опходи према детету и народу. Ја сам покренуо поступак за дете и очекујем да ускоро буде код мене, а после тога све остало. Дете доживљава трауме, њој треба детињство. Ћерка ми је рекла да има двојицу тата, питао сам је: ''Како то?'', а она ми је рекла за Марка Осмакчића, они јој допуштају да гледа ''Задругу'' и то ме је заболело.

BloombergAdria.com

Како се неретко спомиње њено бављењем проституцијом, Роберт тврди да је упознат са њеним нелегалним радњама.

- Ја сам упознат са тим много раније него што је она изјавила да се бави проституцијом, само нисам имао доказе да дам код судије и адвоката да бих ја покренуо поступак да добијем старатељство над дететом. Али с обзиром на то да је она то рекла јавно и да потврђује њена баба и сви, сада могу то да урадим - прича Роберт и додаје:

- Клијенте не знам, али знам ко ју је водио, један старији господин, знам шта је радила и како је радила - прича Роберт и додаје да је се дружила са Секси Сандром.

Након дешавања са Марком Осмакчићем, Викторијин бивши муж је имао само једно да каже:

- Због свега што је радио није нормалан, цела породица је ненормална. И то што се она плаши њега, ја га се не плашим, износим само своје мишљење, да су сви болесници.

BloombergAdria.com

Признао је да је истина да ју је гађао лонцима, али је никада није ударио, те је испричао стравичну ситуацију коју је доживела Викторија са својим оцем:

- Њен отац је напунио каду хладном водом и ставио лед и терао је да тера да лежи у тој хладној води. Он је јако нестабилан човек, првенствено психички.

Роберт је потом шокирао када је изнео тврдњу да прича о попу и напаствовању није истинита.

BloombergAdria.com

- Није је напаствовао поп. Она је имала једну везу, старији човек, дечко, возио је некон џипа, тако је она мени рекла, да је била јако млада и лабилна и онда је изгубила невиност са тим човеком. Плашила се да то каже код куће и када је на крају рекла, баба и деда су предложили да то буде свештеник, то је оно што је она мени рекла - прича он за "Републику" и даље прича да је Викторија наводно покушала да одузме себи живот:

- Покушала је да се убије, да се баци са четвртог спрата. Мислио сам да она живи бољи живот јер се увек хвалила да живи боље откад није са мном, а то је све била њена маска.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".