Извор:Фото: Игор Маринковић

НЕУЗВРАЋЕНА ЉУБАВ: Ову певачицу Жика није успео да освоји

Извор: Нпортал

18.06.2022.

14:24

ПОПУЛАРНИ водитељ важи за великог заводника

Жика Јакшић данас ужива у љубави с лепом бринетом и бившом женом некадашњег фудбалера Црвене звезде Николом Мијаиловићем с којим има сина, Тијаном Мијајловић.

Водитеља је увек био глас да је велики заводник, међутим Миру Шкорић није успео да освоји. 

BloombergAdria.com

 

- Могао је да прође сломљене главе или ноге. Шалим се, ми смо пријатељи и сарадници 30 година отприлике, пуно смо радили и путовали док је био у бенду 'Ритам срца'. Он је велики друг, џек, каваљер, прави пријатељ, а то што он нон-стоп прича о женама, па он воли да је окружен лепим женама, а ја сам увек била брат - испричала је Мира Шкорић једном приликом.

Жика је признао да док је био у браку са супругом Снежаном имао је тежак период када му је пропао посао и бакротирао је, а онда је све кренуло низбрдо.

BloombergAdria.com

 

- Доживео сам тада један озбиљан лом у животу. Банкротирао сам! Сам сам био крив, јер када човек не зна шта хоће, онда ради оно што неће. Те 2000. године живео сам у Немачкој и тадашњој супрузи Снежани и сину Андрији покушавао да обезбедим бољи живот. Ушао сам у посао са неким хотелом у Немачкој, али сам убрзо схватио да сам уложио у погрешан посао. И тако сам изгубио и оно мало уштеђевине што сам имао. Завршио сам са озбиљним губитком и дугом код немачких банака од чак 100.000 марака. Шест година ми је требало све то да вратим - спричао је водитељ једном приликом и открио да је након тога дошло до развода брака који је већ био пољуљан.

BloombergAdria.com

 

Иако се труди да свој приватни живот крије далеко од очију јавности Жика је јавно признао да је био у вези са Славицом Ћуктераш, те да га за њу вежу лепе успомене.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".