Извор:Фото: АТА имагес

СЕКИНА СТАРИЈА СЕСТРА: Годинама се успешно бави певањем

Извор: Нпортал

19.06.2022.

09:10

ВЕЛИКА жеља Секине сестре је да са њом сними дует, што се још увек није догодило

За многобројне поштоваоце њеног рада она је одувек била Сека, али вероватно многи не знају да привилегију да је тако зове и у буквалном смислу има само једна особа. Наиме, певачица Сека Алексић има старију сестру о којој је врло мало познато у широј јавности иако је и она по занимању јавна личност. Сестра Секе Алексић зове се Ајсела Малкић и готово целог живота живи у Босни где ради као певачица.

Сестра Секе Алексић рођена је у Тузли и чест је гост локалних ТВ станица у Босни. Годинама уназад Ајсела наступа по тамошњим локалима а изводи фолк репертоар. Са Секом је у одличним односима што најбоље потврђује чињеница да је једном била и гостујући вокал на њеном концерту. Иако је Ајселина велика жеља да са Секом сними дует, то се још увек није догодило.

Без обзира на то што у Србији њено име није нарочито познато, сестра Секе Алексић у Босни је звзеда. Таквом статусу бар мало је допринела члињеница да има нашироко познату Секу, а о њиховом односу певачица је увек говорила у суперлативу.

Сестра Секе Алексић ипак не потенцира сродство са нашом фолк звездом, али људи често не могу да верују када за то сазнају. Да ли у томе потпомаже њихова физичка сличност или недостатак исте, процените сами, али поред истог занимања које су одабрале многи се слажу да су и друге заједничке особине Ајселе и Секе непорециве.

БОНУС ВИДЕО:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1025131","autoplay":0,"shared":true});

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Сека Алексић #певачица Сека Алексић #Сека Алексић сестра #ВИП