Извор:Фото: Архива новости/Небојша Парушић

БИЉАНА ЖЕЛИ ТРЕЋЕ ДЕТЕ: Јанко Типсаревић не зна за планове

Извор: Нпортал

19.06.2022.

20:58

БИВША телевизијска водитељка, а сада успешна модна креаторка Биљана Типсаревић гостовала је на једној телевизији где се дотакла своје деце.

Наиме успешна модна креаторка је навела да би волела да добије треће дете, али тек за 5 или 6 година.

- Волела бих, али можда тамо за 10 година. Шалим се наравно, пуним 39 па не бих могла баш толико да чекам. Можда за једно 5, 6 година. Волим ја тако да правим те разлике од 6 година као што је између Емили и Ное - рекла је модна креаторка.

BloombergAdria.com

 

Додала је да није право време тренутно јер њен муж (Јанко Типсаревић) стално путује.

- Мислим да тренутно ни он ни ја не размишљамо о томе, јер нисмо ни причали о томе. Ми увек све планирамо, када је за шта реално време. Ипак мислим да није право време да добијемо треће дете сада у тренутку када мој супруг стално путује и гради компаније које су у иностранству. Чекамо да се неке ствари мало промене - рекла је модна креаторка.


Модна креаторка се осврнула и на њену ћерку Емили која, како каже, много личи на њену сестру Јовану Шешевић.

- Ја сам веома срећна што имам девојчицу, јер сам увек маштала о томе да имам ћерку као што је моја сестра. Пошто сам јако поносна какав је човек моја сестра. Није да верујем у астрологију, али по тим карактерним особинама су идентичне. Моја сестра и Емили су јарац и девица у хороскопу и као да ју је Јована родила. Карактерно су идентичне и јако личе. Јако сам срећна што имам сина и ћерку, а сад треће свеједно ми је - рекла је модна креаторка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".