Извор:Фото: принтскрин Јутјуб/Објектив ТВ/Профимедиа

БРНАБИЋКА ПОРУЧУЈЕ: "Урадићу свој део"

Извор: Нпортал

21.06.2022.

15:19

ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом оптужби бивше државне секретарке Дијане Хркаловић на рачун министра Небојше Стефановића, да ће она, чим институције ураде свој посао, урадити свој део.

Након отварања Имплантолошко-истраживачког центра, Брнабић је казала новинарима да верује у институције, владавину права и да верује да ће инсититуције предузети све што треба да предузму и да ће после тога она предузети све из своје надлежности председнице Владе.

- Ја нисам тужилаштво, нисам суд. Српска напредна странка је странка која је ту да гради институције Србије, да спроводи реформе у области владавине права као што смо и показали када смо изгурали уставне амандмане за независно правосуђе и самостално тужилаштво - рекла је премијерка.

BloombergAdria.com

 

Хркаловић, којој се суди за трговину утицајем је у интервјуу за дневни лист и портал Објектив, између осталог, оптужила бившег министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића, који је актуелни министар одбране, да је штитио групу Вељка Беливука и учествовао у прислушкивању председника Србије Александра Вучића.

(Агенције)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".