Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/balabanmarija. АТА имагес

НИЈЕ ШТЕДЕО: Раста одвео девојку на луксузно путовање (ФОТО)

Извор: Нпортал

22.06.2022.

11:31

РЕПЕР ужива у љубави са 12 година млађом

Веза Стефана Ђурића Расте и 12 година млађе тиктокерке Марије Балабан, привукла је велику пажњу јавности. 

Пар тренутно ужива на хрватском приморју, а како би били што мање упадљиви и далеко од знатижељних туриста и локалаца, одабрали су Ловран, туристички град у подножју планине Учка.

BloombergAdria.com

 

- Раста је са новом девојком у Ловрану, ту су смештени. Виђени су баш овде, а брзо се прочуло да је овде са новом девојком. Понашају се као заљубљени тинејџери - нон стоп се љубакају, сликају, обилазе најлепше плаже овде, а колико сам приметио, бирају нека мало удаљенија, скривенија места како не би "боли очи" другим туристима и нама, који овде живимо - рекао је извор са лица места за Пинк.рс и додао:

BloombergAdria.com

 

- Чуо сам да су изабрали један од најскупљих смештаја овде, који им нуди највећу приватност. Уживају и на базенима и на плажама, а виђени су и увече у граду - очекивано, у најскупљим су ресторанима, једу најквалитетније морске плодове и испијају вина - завршава извор.

Подсетимо, Марија је са 15 година напустила своју родну земљу и отишла у Аустрију да студира глуму. Похађа универзитет "Vienna's English Theatre Academy", па је сходно томе позориште њена друга кућа. Поред глуме, она је популарна и на Тиктоку где има скоро 80 хиљада пратилаца, којима на шаљив начин приказује понашање једне балканске маме. "Нинџа ратница", како је себе назвала на овој апликацији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".