Извор:Фото: А. Станковић, А. Саханић

Зашто је Глоговац ДВА пута плакао због Слободе Мићаловић?

Извор: Нпортал

22.06.2022.

18:56

У КЊИЗИ "Глоги", говорио је и кум Небојше Глоговца, Војин Ћетковић, који је открио поједине анегдоте из дружења са њим

Небојша Глоговац, преминуо је 9. фебруара 2018. године, након тешке борбе од рака плућа. Његов прерани одлазак у 49. години, погодио је све. Колеге су и даље у неверици да га више нема.

BloombergAdria.com

У књизи "Глоги", говорио је и кум Небојше Глоговца, Војин Ћетковић, који је открио поједине анегдоте из дружења са њим. Наим, на дан извођења представе "Хадерсфилд", Слобода Мићаловић, која је у браку са Војином, породила се и на свет донела Веру и Милу близнакиње.

Њих двојица су то прославили како и доликује, а када је Војин требао увече да изађе на сцену, није могао да говори, већ је само се у фотељу. Онда је на ред дошла и сцена у којој Иван, кога је тумачио Небојша Глоговац, треба да плаче. Те сузе Војин никада неће заборавити, Буквално су испрскале Војина.

BloombergAdria.com

- Исто се догодило када сам му саопштио да је Слобода трудна. Били смо у "Кројачу", у први мах није реаговао, устао је, отишао у тоалет, вратио се с наочарима, скинуо их је, и тада сам први пут видео такве сузе које прште под правим углом. Други и последњи пут било је на сцени - испричао је Војин Ћетковић у књизи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".