Извор:Фото: Н. Скендерија/Архива Новости

УЖАС КОД ЧАЧКА: У несрећи погинула четворица младића (ФОТО)

Извор: Нпортал

26.06.2022.

13:34

ПРЕМА незваничним сазнањима, тешка саобраћајна несрећа код Чачка у којој су настрадала четворица младића догодила се у селу Јанчић највероватније у току ноћи или раног јутра.

Четири младе особе погинуле су када је аутомобил "сузуки витара" који се кретао из правца села Јанчић према Чачку слетео с моста у корито реке Каменица - Аутомобил се кретао локалним путем, Росци - Јанчићи из правца Гојне Горе у правцу Чачка, где су како се сумња, након изласка из кривине слетели с моста који нема заштитну ограду.

- Претпоставља се да је возач аутомобила, највероватније услед неприлагођене брзине, изгубио контролу ударио у дрво, а потом слетео с моста на леву страну у корита реке Каменица. Нажалост, на лицу места страдале су четири особе, које су како се претпостваља изузетно младе - рекао је извор.

Претпоставља се да су се несрећни младићи враћали са журке.

- Враћали су се ваљда са неке журке и возач је изгубио контролу над аутомобилом и слетели су са пута. Сви су настрадали. Ово је права трагедија, ради се о тек пунолетним младићима. Сви су имали по 18 или 19 година - каже за медије један од мештана села Јанчићи који се јутрос нашао у близини места где су младићи слетели.

Даљом истрагом биће познат тачан узрок ове саобраћајне несреће. Идентитет настрадалих још увек није познат.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".