Извор:Фото: Теодора Ћирић/ Игор Маринковић/Н.Фифић

РАЗВЕО СЕ И НАШАО ДЕВОЈКУ НА МРЕЖАМА: Бане поново заљубљен!

Извор: Нпортал

28.06.2022.

09:12

ПРВИ победник такмичења Звезде Гранда Бане Мојићевић открио је да је поново заљубљен, али да ли би опет стао на луди камен?

Певач Бане Мојићевић пре две године се званично развео од супруге Милице, са којом има сина Радоша и ћерку Машу.

BloombergAdria.com

 

Бане је након тога избегавао да прича о брачним проблемима, те готово нико није знао за њихов растанак, а сада је признао да је опет срећан у љубави.

- Заљубљен сам. Љубав је узвраћена, имам девојку. Она нема везе са јавним послом. Направио сам баланс између јавног живота и нормалног. Ја некако бирам мирне, нормалне и повучене девојке. Морају душе да нам се препознају да бисмо били у вези. Неколико месеци смо заједно. Ја сам после 3 године после развода био спреман за нове ствари. Научио сам да не планирам ништа, не желим да планирам о заједничком животу. Битно ми је да сам испуњен, не размишљам о томе. Нека све иде лагано. Не бих поново стао на луди камен, али ако је то превелика жеља моје драге пристао бих. Упознали смо се преко друштвених мрежа, рекао је певач, а онда се осврнуо на снимање спота:

- Одлично сам, све је у најбољем реду. Нисам био на одмору, био сам вредан у Грчкој, снимао сам спотове, па се не може рећи да је то био одмоr, рекао је Бане за Курир.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".