Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

ЂОРЂЕ ДАВИД: Публика је та која не гласа-истина или лаж?

Извор: Нпортал

28.06.2022.

17:43

ЗАВРШЕНО је такмичење ''Звезде Гранда'' које је ове године својим завршетком поставило питање због чега већ дужи низ година на такмичењу побеђују учесници из Босне. Овогодишњи победник је Нермин Хаџић. Одговор на ово питање дао је члан жирија такмичења и ментор некима од учесника, Ђорђе Давид.

Ђорђе је био отворен и рекао да је проблем у српској публици, јер да она гласа, шансе да остали победебила би јако мала. 

- "Звезде Гранда" је такмичење које је засновано на националној музици народа и народности Балкана. Постоји и једна флоскула, "Је**ш земљу која Босне нема". Босанци су озбиљна војска када су њихови извођачи у питању. Они дају ветар у леђа из све снаге - изјавио је певач за 24седам, избегавајући да одговори на то да други кандидати боље прођу него победници, за које кажу да немају харизму:

- Јако је тужно да Сандра Младеновић, из Србије, дође у првих четворо и онда нико не окрене телефон. Не треба кривити "Звезде Гранда", Босанци су људи који гласају. Све је остављено публици на вољу. Неки проблем постоји у Србији јер они из стереотип варијанте сматрају да је то другоразредно такмичење. Да они гласају, нико не би имао шансе.

Певач се такође осврнуо и на такмичара коме је био ментор Александра Јосифовског. Ђорђе је Александров наступ доживео веома емотивно. 

- Ја сам доживео емотивни слом који можда нисам смео да дозволим пред камерама, али емотивац сам, било је јаче од мене. Велика је ствар што је такмичар у Гранду, а онда што сам му ја био ментор и дошао је у ситуацију, не само да добије подршку за свој фазон певања, него и зато што је био фокусиран на себе, да изађе из тих руку одвратног зла који се зове алкохол - каже Ђорђе и додаје да је знао да мора да му помогне. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".