Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Aleksandar Filipovic, Фејсбук/Aleksandar Filipović

ВОДИТЕЉ САХРАНИО ЖЕНУ Огласио се: "Тешко је бити сам!"

Извор: Нпортал

29.06.2022.

17:22

ВОДИТЕЉ Александар Филиповић се пре неки дан опростио од супруге Даце Бребановић Филиповић. Сада се бројним пријатељима захвалио на речима подршке уз породичну фотографију.

Овако је изгледала емотивна порука коју је водитељ написао након сахране своје жене: 

- Хвала свим драгим пријатељима, познаницама и поштоваоцима... Испратили смо јуче Дацу достојанствено на њен вечни починак са небеским кочијама. И Владимир и ја смо храбри захваљујући хиљадама поруке подршке које смо добили од Вас. Ово је најдража слика из нашег заједничког албума и хвала Вам свима још једном. Пошто сам добио преко пет хиљада Вибер, Месинџер, СМС порука нисам у могућности да се свима захвалим, па то чиним овим путем. Тешко је бити сам, а снагу даје кад схватиш да имаш толико људи који су бар тренутак помислили на мене и Владу - написао је у објави на Фејсбуку уз фотографију са супругом и сином. 

BloombergAdria.com

Супруга водитеља је живела мирним животом, али је давала значај технологији пошто је радила као пословни секретар гинеколошке болнице. 

- Без мобилног телефона не бих могла да обављам пословне обавезе. Осим тога, важан ми је јер обожавам да телефонирам, пишем поруке, сурфујем интернетом… Неко воли јогу, а мени – након стресног дана – расположење поправља музика са плејера мог телефона. Радо користим фотоапарат и дигиталну камеру, јер је то сјајан начин да забележим све фазе одрастања мог сина Владимира - изјавила је она једном приликом. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".