Извор:Фото: принтсерин тикток/bacafp/принтскрин јутјуб/Јужни ветар

ЗВЕЗДА ЈУЖНОГ ВЕТРА: Овај мали је данас прави шмекер (ФОТО)

Извор: Нпортал

30.06.2022.

09:01

ЊЕГОВЕ реплике се знају напамет!

У питању је популарни глумац Миодраг Радоњић  који се прославио улогом "Баће" у "Јужном ветру". Поред ове улоге која му је обележила досадашњу каријеру глумац је оствари запажене улоге и у фимовима "Балканска Међа" и Хотел Београд".

BloombergAdria.com

 

Радоњић је рођен 3. маја 1989. године у Београду. Факултет драмских уметности у Београду уписао је са осамнаест година у класи професора Драгана Петровића.

Миодраг је оженио Милицу Микић прошле године, а пре тога су били годину дана у вези. Он је изабраницу први пут представио јавности на премијери филма "Хотел Београд".

BloombergAdria.com

 

Иако ниже успехе на пословном плану, глумац ипак признаје да је највећи остварио прошле године када је добио сина Саву.

- Очинство ме је доста променило. Дете човека додатно надахне и испуни љубављу. Није лако описати емоцију коју родитељ има према детету, некако све је лепше него што је било раније - рекао је он, и додао:

- Потребно је мало више стрпљења, али феноменално је што много ствари учиш кроз рад с једним малим човеком.

- Искрен да будем, улога Баће је јако битна за моју каријеру. Драго ми је што ми се као младом глумцу десила улога по којој ме људи препознају и која ме је обележила - рекао је једном приликом Миодраг.

BloombergAdria.com

 

- Тешко је разбити стереотип. Редитељи ме углавном виде кроз улоге негативаца, али надам се да ћу се у будућности остварити и кроз друге улоге.

У пријатељству сам искрен. Када некога примим у свој живот, посвећен сам, али имам другачији карактер од Баће зато што ја не бих подржавао свог пријатеља у лошим стварима, истакао је глумац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".