Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/willevy

ВИЛИЈАМ ЛЕВИ: Преварио супругу са 80 жена-нудио им новац

Извор: Нпортал

30.06.2022.

19:32

МНОГЕ жене су гледале мексичке серије само због Вилијама Левија. Овај мексички Бред Пит иза себе крије скандалозан живот.

Према мексичким вестима, Вилијам Леви важи за једног од највећих заводника у мексичким серијама. Према речима његове колегинице са којом је делио кадар у серији '' Магична привлачности'', ван камера ју је присиљавао да са њим уплови у љубавну авантуру. 

-Током снимања серије, Вилијам ме је наговарао да спавамо заједно. Свим силама се трудио да ме одвуче у кревет, чак ми је једном понудио новац за с*кс. Одбијала сам га с гађењем, нисам могла да верујем да се тако понаша човек који је, наводно, у срећној вези. Једва је чекао сцене где се љуби и нежно додирује с колегиницама. Искористио би прилику и радио чак покрете који нису били неопходни. Једном ми је шапнуо на уво: ‘Надам се да следећи пут ово нећемо морати само да глумимо, већ да ћемо заправо водити љубав – рекла је Жаклин, која са колегом после  завршетка серије није остала у добрим односима. 

Како наводи извор близак глумцу, Вилијам је друговима причао како је  супругу преварио са 80 жена. Љубавна веза са најмлађом колегиницом га је коштала развода.

Такође, у таблоидима је писало да је Вилијам желео да намами малолетницу у хотел и обљуби је. 

Глумца је напустила супруга када је из медија сазнала да је преварена. Са децом је након 17 година брака напустила стан. 

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Холивуд #холивудска звезда #Вилијам Леви глумац #развод #брак #прељуба