Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/milijana_official, Јутјуб принтскрин/Srbija Danas

ПОЗИРАЛА ГОЛИШАВА: Милијана у потрази за старијим господином

Извор: Нпортал

03.07.2022.

11:50

БОГДАНОВИЋЕВА позната по томе што преферира и по неколико деценија старије мушкарце

Некадашња ријалити звезда Милијана Богдановић решила је да привуче пажњу јачег пола на друштвеним мрежама.

Милијана се фотографисала у минијатурном бикинију, а на све то је и развлачила трачице како би показала што више коже.

BloombergAdria.com

"Решила да упозна новог старијег господина", нашалила се једна корисница Твитера, алудирајући на то што је Богдановићева позната по томе што преферира и по неколико деценија старије мушкарце.

- Сваки дан идем на посао који волим. Виђам се са људима које волим и који ме воле (такву каква сам). Да сам хтела да живим у другом граду и да радим други посао, знам да знате да бих то и урадила. То вас и мучи. Виђам се са човеком који ми се свиђа. Не знам зашто бринете - поручила је Милијана недавно путем Инстаграма.

BloombergAdria.com

- И, да, волим да попијем понеку чашицу после посла, не увек. Јесте ли ви срећни док причате о мојој срећи, а мислите да причате о мојим проблемима?

Подсетимо, Милијана Богдановић је једна од најконтроверзнијих учесница ријалитија "Парови", пре свега, због богатог љубавног живота са углавном доста старијим мушкарцима. Рођена 24. децембра 1997. године у Ужицу, за кратко време је успела да подигне праву медијску буру, а њене везе са старијим и ожењеним мушкарцима наилазиле су на неодобравање јавности. Ипак, Богдановићева није превише марила за критике, а својим понашањем покушавала је да оправда ону стару, народну да права љубав године не броји, само што у њеном случају изгледа да јој "права љубав" редовно измиче.

BloombergAdria.com

Јавност је чула за Богдановићеву када су медији почели да пишу о њеној вези са 53 године старијим партнером Милојком Божићем. О овом необичном пару прво су писали домаћи медији, а потом су о њима извешавали чак и светски медији. Милијана је времешног Божића познавала још од детињства јер је он био њен комшија у селу Пилатовићи где је живела са баком.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".