Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/beronjakristina

НОВА ДЕВОЈКА БРЕНИНОГ СИНА: Бивша љубав овог политичара

Извор: Нпортал

04.07.2022.

16:29

ДРАШКО Станивуковић и Виктор Живојиновић имају нешто заједничко - девојку.

Након што су у домаћим медијима сина Лепе Брене, Виктора Живојиновића повезивали са певачицом Леном Чолак и глумицом Милицом Томашевић, он је на Инстаграму поделио фотографију на којој се љуби са заносном бринетом.

BloombergAdria.com

Све су гласнија шушкања да је нова девојка Виктора Живојиновића ни мање ни више него бивша девојка политичара Драшка Станивуковића, Кристина Бероња.

- Виктора су недавно повезивали са Кристином, а све је почело када су на друштвене мреже окачили снимке из кафане. Колико знам њих двоје се годинама познају и јако су добри другари, е сад, да ли се између њих родила љубав, то не могу да кажем. Знам само да се по комшилуку прича да се Бренин син коначно скрасио и да је до ушију заљубљен у ту девојку, открива извор за "Свет".

Извор открива да нагађања о томе да се нова снаја Брени не допада нису тачна:

- Она подржава своје синове и не меша им се у избор. Наравно изнесе своје мишљење, као и свака мајка, али далеко од тога да одређује ко ће са ким да буде, каже извор.

Нова девојка Виктора Живојиновића Брену и Бобу још није упознала, али судећи по томе, колико је Виктор заљубљен, само је питање тренутка када ће се Брена срести са новом, потенцијалном снајом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".