Извор:Фото: ТВ Пинк принтскрин

ШОК ЗА БЕЛИВУКА И МИЉКОВИЋА: Лалић пропевао и све признао

Извор: Нпортал

06.07.2022.

22:09

ВЕЉКО Беливук и Марко Миљковић негирали су кривицу на данашњем рочишту док је на изненађење свих присутних оптужени Срђан Лалић признао кривицу

Вест да је Лалић признао кривицу изненадила је јавност, али и Вељу Невољу и Марка Месара. Беливук и Миљковић су у тренутку кад је Лалић признао кривицу разменили "прострелне" погледе, а потом исте упутили свом доскорашњем човеку од поверења.

Након тога, Срђан Лалић је изведен из простора у којем је био са осталим оптуженим у просторију у којој су адвокати и више се није враћао међу припаднике клана.

Подсећамо, Срђан Лалић један је од оптужених припадника организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића који се терете за најтежа кривична дела, а на данашњем рочишту признао је извршење кривичних дела која му се стављају на терет међу којима је и пет убистава.

BloombergAdria.com

 

Организована криминална група Вељка Беливука и Марка Миљковића и њени припадници потврђеном оптужницом терете се за пет убистава, трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмице и силовање.

BloombergAdria.com

 

Припремно рочиште било је затворено за јавност и њему су могли да присуствују само оптужени, њихови браниоци, пуномоћници оптужених, поступајући тужилц и судско веће.

На овом рочишту оптужени су се кратко изјаснили о кривици, односно да ли признају или негирају кривична дела за која се терете, а потом су тужилаштво и одбрана предлагали своје доказе који ће се изводити током суђења.

Вељко Беливук и Марко Миљковић изјаснили су се да нису криви.

Након окончања припремног рочишта, суд ће заказати главни претрес (суђење) које ће бити јаван, а оптужени ће моћи детаљно да изложе своје одбране. На данашње рочиште Беливук, Микљовић и остали оптужени су приведени из притвора Окружног затвора у Београду.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".