Извор:Фото: В. Данилов

ИМАЈУ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ: Ово је жена глумца Небојше Миловановића

Извор: Нпортал

07.07.2022.

17:37

И поред озбиљних каријера, пар се одлучио за велику породицу и, уз добру организацију, све постиже.

Глумац Небојша Миловановић од почетка каријере спада у наше најзаузетије глумце и паралелно врло вредно ради и у позоришту, и на телевизији, и на филму.


Мало је познато да је Небојша поносни тата четворо деце, које је добио с архитекткињом Тијаном, с којом је годинама у срећном браку.


- Занимљиво је да сам претходне вечери ишла на представу "Шине", у којој је Небојша глумио - истакла је она у једном од ретких заједничких интервјуа. - Сутрадан, када смо се срели, причали смо о тој представи на коју сам водила кумове из Канаде. Онда је он предложио да дођемо на још неку представу и тако је све кренуло.

Пар се убрзо венчао у општини Стари град, након чега су уприличили и црквено венчање у једној цркви у Ваљеву.

- Није све идеално и није лако направити добар распоред, али трудимо се. Дешава се да жена остане сама са њима, онда левом руком успављује бебу, десном нешто старије дете, а двоје најстаријих већ могу и сами. Морам признати да су врло солидарни. Ако једно неће да спава, неће ни остали. Изговор им је: "Чекамо тату да се врати из позоришта" - открио је глумац једном приликом.

- Кључно је да те онај с киме све делиш разуме и подржи. Најважније је бити заједно и у добру и у злу - изјавила је глумчева супруга.


БОНУС ВИДЕО:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1039378","autoplay":0,"shared":true});

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Небојша Миловановић #Небојша Миловановић супруга #ВИП #глумац