Извор:Фото: АТА имагес

ЛЕПА БРЕНА О ПРЕВАРИ: "Неки осећаји се не могу сакрити"

Извор: Нпортал

08.07.2022.

08:04

БРЕНА и Боба одувек су важили за складан пар

Једна од највећих звезда са ових простора каријеру је почела пре више од четири деценије. Упркос огромној популарности, Лепа Брена одувек је чврсто стајала на својим ногама, између осталог и захваљујући чињеници да је од старта строго раздвајала професионални део живота од приватног. Када се рефлектори погасе и сиђе са позорнице, престаје да буде фолк дива и враћа се свакодневици у којој је супруга, мајка, сасвим обична жена.

‒ Лепа Брена је неко ко је на концерту Лепа Брена та два, три сата, а када се заврши, идем својој кући, деци, свом Боби, породици. Живимо један нормалан живот јер је веома важно да своју професију и титулу не уносите у породични дом. Боба и ја успели смо да разлучимо и остваримо каријере као млади, па нам је љубав и све што смо стварали помогло да постанемо стабилни и спознамо шта воле медији, а то су скандали. Нису љубитељи нормалних и успешних као што смо ми ‒ објаснила је Брена у емисији „Гранд Магазин“ и додала да је поверење најважније у свакој вези међу људима.
 

BloombergAdria.com

 

‒ Без тога ни љубав, ни интереси не могу да задрже однос, ни пословни ни животни. Сви који су успели да сачувају интиму у браку и везама и који знају то да негују су опстали. Боба је веома пажљив, он води рачуна да наш однос увек буде занимљив, да није монотоно, веома је талентован за живот и то добар и квалитетан ‒ открива популарна певачица.

Без поверења је све узалуд. Да ли би онда превару требало опростити? И о томе је дала свој суд:

BloombergAdria.com

 

‒ Ако то руинира психички живот, онда не, а ако можете да опростите, онда опростите. Не може се увек праштати, постоје оне које представљају душевни бол.

БОНУС ВИДЕО:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1046443","autoplay":0,"shared":true});

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".