Извор:Фото: Профимедиа

ИСКУЛИРАЛА НОВАКА: Некада су били пријатељи, шта се десило?

Извор: Нпортал

08.07.2022.

15:40

СУКОБ Ане Ивановић и Новака Ђоковића више није само предмет нагађања.

Сукоб Ане Ивановић и Новака Ђоковића већ годинама је тема домаћих медија. Наиме, некада најбољи пријатељи одавно су свој однос свели на минимум, а шта се међу њима заправо догодило, све време је тема шушкања и претпоставки, док се њих двоје тим поводом никада нису јавно огласили.

Подсетимо Ана Ивановић није присуствовала венчању Новака Ђоковића и Јелене Ђоковић, док се такође ни сам Новак није појавио када је тенисерка изговорила судбоносно "да" Бастијану Швајнштајгеру.

Ана је на Вимблдону са својим мужем и слике са турнира поделила је на друштвеној мрежи Инстаграм. Међутим, она се није појавила на мечу свог пријатеља Новака Ђоковића.

Ана је међутим о Новаку говорила све најлепеше:

‒ Заједно смо одрасли у Србији, отприлике у исто време почели смо да тренирамо тенис. Имали смо десетак година и наступали на малим турнирима у нашој земљи... Касније смо постали врло блиски пријатељи. С годинама он је имао свој пут, а ја свој. Оно што је Новак постигао заиста је невероватно. Време је на његовој страни и сигурна сам да би могао да заврши каријеру са највише освојених грен слем титула, рекла је Ана у интервјуу за "Еуроспорт".

- Он је икона у Србији, сјајна особа. Веома је харизматичан, задивљујуће је како успева да остане миран и прибран током меча. У тешким и одлучујућим моментима у стању је да одигра најбоље, то је заиста нешто посебно, говорила је пре само неколико месеци, да би овим поступком запитала многе шта се заправо десило.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".