Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ seka_aleksic/

ПОКРЕЋЕ НОВИ БИЗНИС: Сека Алексић отвара телевизију

Извор: Нпортал

04.10.2021.

10:52

ПОЗНАТА певачица Сека Алексић, често на свомИнстаграм профилу дели тренутке које проводи са својом породицом. Прошле године покренула је Јутјуб канал са дечјим песмама, али сада жели да прошири пређе на виши ниво и прошири посао.

Сека неће одустати од музичке каријере, али каже да ће се највише посветити програму за малишане.

- Данас деца свашта могу да гледају у цртаћима! Схватила сам да има мало здравог, доброг и занимљивог дечјег програма. Пожелела сам да малишани гледају емисије у којима нема ништа негативно. Зато сам отпевала комплетан дечји албум и отворила Јутјуб канал. Видим да се то што сам урадила баш допало слушаоцима и гледаоцима и наставићу тиме да се бавим. Надам се да ће Јутјуб канал "Сека кидс" озбиљно да заживи и да ћемо моћи да га претворимо у телевизијски канал - каже Алексићева.

Она је мајка двојице дечака, Јакова и Јована, тврди да ће њен телевизијски програм бити веома богат.

BloombergAdria.com

 

- Кад год имам слободног времена, бавим се тим пројектом. Волела бих да имам едукативне програме за децу. Свашта имам у плану, али полако, никуд не журим - каже Сека.

Фолкерка каже да је програмом за најмлађе почела да се бави из љубави, а не због новца.

- Не размишљам о том каналу као о новом бизнису. То радим из љубави! "Сека кидс" је поклон мојим синовима Јакову и Јовану и осталој деци која ме воле и чији родитељи прате мој рад. Уосталом, ја имам неке своје бизнисе који нису везани само за певање. Али, сматрам да не треба да идем улицом и причам да ли имам неке фирме, то је ван сваке памети. На крају крајева, некултурно је некога питати о заради. "Сека кидс" је замишљен да буде у корист деце. Тако се опходим према њему, не размишљам о заради - завршава причу певачица, која ће на свом ТВ каналу позајмљивати глас неким анимираним јунацима, што јој неће бити непознаница. Сека је, наиме, још 2013. године позајмила глас лику Векси у анимираном филму "Штрумпфови 2".

(АЛО)