Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Grand Production

ПОКУШАО ДА СЕ УБИЈЕ, ПРОМЕНИО ВЕРУ: Бојан Томовић данас

Извор: Нпортал

10.07.2022.

12:24

СИГУРНО сте барем једном у животу чули неку од нумера “Плава моторола”, “Југић”, “Нисам те заборавио”. Ове хитове певао је Бојан Томовић који се на јавној сцени појавио 2005. године. Од почетка своје каријере важио је за једног од највећих младих заводника наших простора. Међутим, сада је непрепознатљив, године су учиниле да се повуче са јавне сцене, промени веру и сазна да је психички болестан.

Бојан је почео да шокира када је јавно изјавио да је променио веру, те прешао у ислам, а име променио у Аммар Моштрокол.

Међутим, певач је потом тврдио да није “довољно добар да би био Муслиман” и да је одлучио да буде агностик.

– Браћо Муслимани, праштајте, али превише сам ја прљав да бих каљао вашу најчистију религију. Нисам достојан да будем добар муслиман и зато се враћам у свој мали зачарани круг таме и депресије. Опростите још једном… Агностик Бојан – написао је Томовић на друштвеним мрежама.

Након тога, Томовић је поново шокирао јавност објавом да болује од биполарног поремећаја, те се огласио за медије:

– Сто пута сам пребацивао мајци што ме није абортирала јер би сви моји ближњи живели лакше и без стресова, а не да ми свакодневно говоре да им је због мене притисак 200 са 100 и да су се управо вратили из хитне јер сам их обрукао што сам јавно признао да имам психички проблем. Ма лако би ја, не бојим се смрти ни мало, али сам се заклео у Тајов гроб да никада више нећу покушати оно… Оно што ми се дуго чинило као једини спас, као једини излаз – казао је једном приликом певач.

Недуго потом, јавност је потресла вест да је покушао самоубиство, те најавио је и да ће исећи вене:

– Исекао сам вене… Само да знате да нити сам био наркоман ни алкос, само више не могу да живим са биполаром… Убила ме манична депресија. Нико није крив, збогом – написао је Бојан, а потом се и огласио након повратка из Ургентног центра:

– Најгоре је прошло. Управо сам дошао кући. Хитна ме је спасила и морао сам након указане помоћи потписати антисуицидални уговор, тако да заиста више никада нећу самоповређивати себе али сам за сваки случај оставио тестамент, ако ми се нешто догоди, и то сам послао адвокату, јер на тај начин штитим бившу жену од фамилије која ме се одрекла – рекао је Томовић.

Бојан повремено путем друштвених мрежа дели фотографије из приватног живота, а на њима се може видети колико се заправо променио у односу на почетак каријере.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".