Извор:Јелена Ђоковић

МОЛИМ ВАС Јеленин вапај: "Извршио је самоубиство са 10 лета"

Извор: Нпортал

04.10.2021.

12:02

ПОКРЕНУЛА тему која је изазвала бројне реакције.

Јелена Ђоковић, супруга најбољег тенисера на свету, Новака Ђоковића, на друштвеним мрежема поделила је важну поруку.

Она је на Инстаграму објавила фотографију којом је, како је и написала, привукла пажњу, а затим препоручила доктументарни филм о родитељима и деци, са акцентом на дечију безбедност на мрежама.

BloombergAdria.com

– Друштвене мреже и смарт телефони и таблети су јако опасни за нашу децу. Не само за развој њиховог мозга већ и њихову безбедност – поручила је Јелена, па апеловала све да погледају документарни филм са том темом.

– Када будете погледали овај филм, имаћете прилику да видите и родитеље и децу како се осврћу на различите проблеме и потпуно отворено причају о својој свакодневници. Деца проведу минимум 7 сати на телефонима и пребацују с једне на другу апликацију – написала је Ђоковићева супруга.

– Досада = телефон. Друштвене мреже = нападање, осуде, критике, позиви на самоубиства или с**с. Једна од ових породица у филму је изгубила свог члана – извршио је самоубиство након малтретирања својих вршњака са само 10 година – поручила је она.

– Ово су теме о којима мора учестало да се прича и активно тражи решење. Молим вас погледајте и хајде заједно да дискутујемо – закључила је Јелена.