Извор:Фото: Танјуг/АП

КЕЈТ МИДЛТОН ПРЕСРЕЛА НОВАКА: Ово је сцена о којој се прича

Извор: Нпортал

10.07.2022.

22:09

НОВАК Ђоковић и Ник Кирјос су после спектакуларнг финала Вимблдона 2022 кренули свако на своју страну, а Ноле се на том свом путу сусрео и са дамом која је изазвала огромну пажњу својом појавом на гренд слем турниру.

Подсетимо, Новак Ђоковић је у финалу Вимблдона победио Ника Кирјоса, а том мечу је пруствовала и Катарина, војвоткиња од Кембриџа, далеко познатија по имену из девојачких дана - Кејт Мидлтон.

Принцеза је и минулих дана пратила збивања на овом надметању, најчешће у друштву супруга, принца Вилијама, а тако је било и на финалу.

Но, после доделе пехара, коју су многи гледаоци у Србији могли да виде у преносу на РТС-у, они други, који су пратили неке стране канале, могли су да виде и шта се десило када су Ђоковић, Кирјос и војвоткиња напустили игралиште.

Војвоткиња од Кембриџа је честитала српском асу на седмој вимблдонској титули, а онда је с њиме пришла супругу, који је стрпљиво чекао Новака са својим најстаријим сином, Џорџом:

Била је то сцена која је одушевила многе Британце, који су одмах реаговали на друштвеним мрежама, али се Ноле ипак није превише задржавао, већ је похитао ка поменутом балкону.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".