Извор:Фото: Профимедиа

ПОСЛЕ ДИЈАНЕ САШКА НА РЕДУ: Јелена Ђоковић окренула лист

Извор: Нпортал

14.07.2022.

08:03

ОДНОС Јелене Ђоковић и Сашке Веселинов увелико се коментарише, а да су снајке Ђоковића удружиле снаге показале су на синоћној прослави поводом Новакове победе на Вимблдону

Наиме, синоћ је испред Скупштине града уприличен дочек најбољег тенисера света Новака Ђоковића, а након завршетка церемоније, породица и пријатељи упутили су се у ресторан познатог певача Саше Ковачевића, где су наставили са слављем.

BloombergAdria.com

 

Саша је затворио ресторан само за ову прилику, а на друштвеним мрежама појавили су се снимци на којима се јасно види да однос Јелене Ђоковић и Сашке Веселинов није ни најмање затегнут како се у медијима нагађало.

BloombergAdria.com

 

Имајући у виду да се њих двеу јавности нису појављивале заједно и да се писало како Новакова супруга није прихватила Сашку, на синоћној прослави су демантовале све натписе и потрудиле се да дочарају праву породичну атмосферу.

После финала Вимблдона појавиле су се назнаке да је Јелена Ђоковић средила однос са свекрвом, а сада је на ред дошла и будућа снаха Ђоковића. Јелена је показала да против изабранице Ђорђа Ђоковића нема ништа и да јој је Сашка изузетно драга, а сви присутни били су одушевљени када су се Јелена и Сашка латиле микрофона и удруженим снагама отпевале велики хит "То ми није требало". Посебно се разнежио Ноле који не крије да су му породични односи и те како битни.

БОНУС ВИДЕО:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1052384","autoplay":0,"shared":true});

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".