Извор:Фото: Профимедиа

У КОЈЕ СНОВЕ ТРЕБА ВЕРОВАТИ? Дан у којем их сањате је кључан

Извор: Нпортал

14.07.2022.

16:35

НИСУ сви снови исти нити имају потенцијала да се остваре.

Снови су и даље недокучиви и изазивају велику пажњу и интересовање. Проучавају се и анализирају како би се се схватило шта нам то подсвест поручује.

Одређени снови рефлектују наше бриге и проблеме, оно што нам заокупља мисли, док нам понеки могу наслутити шта нас чека у будућности. Велики утицај на њихову садржину имају дани у којима их сањамо. Ево на које треба посебно да обратите пажњу:

Снови су и даље недокучиви и изазивају велику пажњу и интересовање. Проучавају се и анализирају како би се се схватило шта нам то подсвест поручује.

Одређени снови рефлектују наше бриге и проблеме, оно што нам заокупља мисли, док нам понеки могу наслутити шта нас чека у будућности. Велики утицај на њихову садржину имају дани у којима их сањамо.

BloombergAdria.com

Ево на које треба посебно да обратите пажњу:

Снови између понедељка и уторка

Ово су снови упозорења било да је у питању добро или лоше. Указују на вероватноћу да се нешто може догодити како бисте били спремни.

Снови између уторка и среде

Ови снови углавном носе потенцијал да нам открију шта ће се догодити, тј. да нам дају суптилни наговештај о томе. Обратите пажњу на снове који су вам се више пута поновили.

Снови између среде и четвртка

Ово су снови са сложеним тумачењем. У таквим периодима Универзум комуницира са нама путем загонетки, тако да ћете морати да покушате да их решите. Важно је да верујете својој интуицији.

Снови између четвртка и петка

Езотеричари верују да више од две трећине снова који могу да предвиде будућност сањамо управо у ноћи зимеђу четвртка и петка. Ово је веома важан дан за оне који воле да у сновима траже одговоре на животна питања. Можда ћете добити упозорење или сигнал да идете у добром смеру.

Снови између петка и суботе

У неким случајевима, ови снови могу да објасне шта се већ догодило раније. На пример, раскинули сте са вољеном особом, али не знате чијом се кривицом то догодило. У сну можете добити одговор на питање. Овде је главна ствар да обратите пажњу не на оно што сте видели у сну, него на оно како сте се осећали у том тренутку.

Снови између суботе и недеље

Ови снови могу указивати на вашу будућност. Они то не предвиђају тачно, већ указују на то шта вам се може догодити у датој ситуацији, односно ако ништа не промените.

Снови између недеље и понедељка

Током ове ноћи многи често виде снажне снове који се не тичу њих самих, већ неког другог. Овакве снове карактерише реткост, тачније не јављају се често. Ако ове ноћи у сну видите блиског пријатеља, рођака или партнера, то може указивати на то да Универзум преко вас покушава да их упозори на приближавање проблема или пак среће.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".