Извор:Фото: Architectural Digest/принтскрин инстаграм/petraecclestoneofficial

ВРЕДИ МИЛИОНЕ: Овако изгледа вила ћерке најбогатије Српкиње

Извор: Нпортал

15.07.2022.

11:12

КУЋА пуна кристала! Све блиста од сјаја!

Ћерка најбогатије Српкиње Славице Еклстон, Петра Еклстон, недавно је на свом Инстаграм профилу је показала луксузну вилу која оставља без даха када погледате како изгледа ентеријер. 

- Имамо базен, теретану, спа, хамам, салон, дечију играоницу, терен за сквош и кућни биоскоп - рекла је Петра

Петрина вила је грађена крајем 18. века, и носи име које је познато - "Слоане Хоусе" и важи за једну од најатрактивнијих. Налази се у британској престоници.

Кућа поседује осам соба и 12 купатила, навели су Петра и Сем.

Петрина и Семова кућа поседује спа и луксузни базен, огромни акваријум и трпезарију. Пар је показао и фоаје са лустером који има више од 150.000 кристала. Кућа је процењена за 170.000 милиона британских фунти, односно 200. 000. милиона евра.  Петрин вереник је наве да кућа није на продају. 

- Требало ми је пет година да завршим уређивање дома који апсолутно обожавам. Заиста се надам да ћете уживати, требало ми је пуно храбрости и уверавања да напокон допустим снимање. Искрено речено, заиста сам уживала у овоме - написала је Петра уз објављени видео.

BloombergAdria.com

 

За часопис ''Арцхитецтурал Дигест'' испричала је да јој је било потребно пет година да кућу уреди онако како је замислила.

- Копали смо 15 метара дубоко. Градило се горе и доле како бисмо на имању имали све што је потребно. Имамо базен, теретану, спа, хамам, салон, дечију играоницу, терен за сквош и кућни биоскоп. Кућа је имала велики потенцијал да постане имање које одузима дах - испричала је Петра, која је ''Слоане Хоусе'' купила по цени од 80 милиона долара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".