Извор:Фото: Архива Новости

СРЕЛА СЕ СА ''БРАЋОМ'': Они су глумили Дариног Буду

Извор: Нпортал

15.07.2022.

16:18

ДАРА на одмору са ''браћом'' из филма.

Јаков, Симон и Лука Шарановић из Херцег Новог данас имају пет година и прави су слаткиши. Биља је уз заједничке фотографије са плаже у Јазу написала: "Само да видите моје три мале-велике љубавице", откривши да се са њима видела током породичног летовања у Црној Гори.

BloombergAdria.com

 

Родитељи дечака су остали у контакту са Биљаном и њеном породицом и, како кажу, сваки сусрет их подсети на моменте када су снимали овај потресан филм. Јаков, Симон и Лука су у време снимања имали непуне две године, али били су више него одлични глумци.

Малишани су се смењивали на сету и нико није могао да претпостави да Дариног млађег брата не игра једна, већ три бебе. Највише сцена, додуше, изнео је Лука, са којим се Биља посебно и сликала, поставивши коментар "после три године".

Дечаци још нису погледали филм о страдању Срба од усташке руке и голготи кроз коју су прошли у концентрационим логорима током Другог светског рата, јер њихова мајка каже да су још мали да би схватили ту тежину. Ипак, често им показује фотографије са снимања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".