Извор:Фото: Игор Маринковић/ Архив Новости/ АТА имагес/ТВ ПРВА принтскрин

ЊИХ ЈЕ ВОЛЕЛА ПРЕ ДУШКА Опасни момци, спортисти и бизнисмени

Извор: Нпортал

16.07.2022.

15:58

ОНИ су освојили Јелену Карлеушу пре брака са Душком Тошићем.

Певачица Јелена Карлеуша признала је недавно да се разводи од фудбалског менаџера Душка Тошића са којим је 14 година била у браку.

"Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко више не види себе као део наше породице, "написала је она тада измеђуосталог.

BloombergAdria.com

Јелена је позната по томе што нема длаке на језику, а веома је занимљив и њен љубавни живот. Ово су мушкарци за које јавност зна да је Карлеуша са њима имала романсу:

1. Немања Младеновић

Мало је познато да је Јеленин први дечко био боксер Немања Младеновић, она је тад имала 16 година, а у вези су били пар година.

"Мени се прва љубав десила кад сам имала 16 година и ево траје, све до сада. То је мој садашњи дечко. Иначе, мој први дечко. Зове се Немања. Он је спортиста и велика ми је подршка у животу и у послу. Ја се надам да ћемо дуго година бити заједно, као што смо већ неколико година. Он је човек који мени пуно помаже и даје ми сатисфакцију да настављам да се бавим овим чиме се бавим. Пуно га волим, надам се да ћу се удати за њега и родити му петоро деце", испричала је поп певачица када је имала 19 година и и даље волела Немању.

BloombergAdria.com

Карлеуша је 1999. године била у вези са бизнисменом Зораном Давидовићем Ћандом. Међутим, ова Јеленина љубавна прича није се лепо завршила. 23. марта 2000. године, Давидовић је убијен и то приликом повратка са сахране новосадског бизнисмена Бранислава Лаиновића Дугог. Јелена је после његове смрти направила малу паузу у каријери, да би се 2001. године вратила на сцену албумом "За своје године".

BloombergAdria.com

Када је 2002. године снимила албум за "БК Соунд" Јелена је отпочела романсу с једним од наследника богате империје Бојаном Карићем. Венчали су се у септембру 2004. године, али након непуних пет месеци брака и развели.

4. Владан Марић

Након развода од Бојана, Карлеуша је била у вези са бизнисменом Владаном Марићем. Ова љубавна прича започета је средином јула 2005. године када су се Карлеуша и Марић упознали на јахти "Першинг" којом су пловили у ужем кругу пријатеља.

5. Душко Тошић

Певачица је 2007. године упознала седам година млађег фудбалера Душка Тошића. Душко ју је слагао за године и рекао да има 26, а не 20. На први поглед јој се много допао, а после два дана познанства је отишла код њега у Француску.

BloombergAdria.com

Осим изгледом, освојио ју је пажњом и у њему је пронашла човека са којим би желела да има децу. Карлеуша је једном приликом изјавила да има селективну амнезију и да се сећа једино Душка Тошића, мушкарца кога сматра својом првом љубављу. Јелена и Душко имају две ћерке - Атину и Нику.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".